Monday, 15 August 2011

peribahasa kaw2 kami.... ops~~ hahaha

mai2... nak ce citer sikit pasal keunikan para pelajar delta batch'94
nak tau tak??? kami berjaya mencipta peribahasa2 yang TAK SAH baharu sampaikan cikgu BM gemar memarahi kami.... maaf cikgu!!! *peace* 
amacam comel tak perangai kitaorang?? LOL... perasan sungguh, so tengoklah hasil product peribahasa kami sekelas selama tahun 2011 nih... huhuhu... ENJOY~

...sedapnye ABC...

peribahasa sebenar " UNKNOWN(masih tidak diketahui) "


yang ni pulak sebenarnya " CELIK IT "
hahaha walaupun kami budak ict yang patut tahu istilah ni, 
tapi kami tetap manusia biasa~ haha ngeks

 comel x kera kat atas nih???... sebijik macam syamil x?? hahaha joking je

peribahasa sebenar: kera di hutan disusukan, anak sendiri mati kelaparan
ingat ye kengkawan... dy "kera" bukan monyet

 hahaha i like this one... huhu pecoh prot den~ eqa nice job

peribahasa sebenar: seperti cendawan tumbuh selepas hujan

hah! nih lagi sorang seng*
boleh pulak dia tulis alah sengal tegal biasa?? ish3

peribahasa sebenar: alah bisa tengal biasa

hahaha..... itu jelah kot kawan2..... yang lain2 lagi nantikan update terbaru kami next time.... btw, jangan ulangi kesilapan kami sekelas ni after this kay?..... tapi yang pasti peribahasa2 ni confirm jadi kenangan "terbaeekk~~" kitaorang... huhuhu... delta batch'94 for ever!!!
-aini-